\

Verzend- & Retourbeleid

VERZENDEN

Producten worden zo spoedig mogelijk ingepakt en opgestuurd middels een (brievenbus)pakket, inclusief een track and trace code. Bij bepaalde producten (vermeld in de omschrijving bij de desbetreffende producten) kan gebruik gemaakt worden van een digitale postzegel. Helaas is er dan geen track and trace code beschikbaar.

De producten worden uiterlijk binnen een week opgestuurd. Joukie kan echter geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele vertraging veroorzaakt door PostNL.

VERZENDKOSTEN

Nederland:

Brievenbuspakket: € 3,95 (inclusief track and trace code)
Pakketpost: € 6,95 (inclusief track and trace code)

BETALING

Nederlandse klanten kunnen gebruik maken van de betaalmethode IDEAL of SEPA-overboeking.

RETOURNEREN

Producten die niet naar wens zijn kunnen uiteraard binnen 14 dagen geretourneerd worden. U kunt dit laten weten door een e-mail te sturen naar info@joukie.nl.

Enkel ongebruikte, zonder gebruikssporen, producten kunnen als retour aangenomen worden.
De kosten van retour sturen zijn voor u. Wanneer u de gehele bestelling retourneert, krijgt u het geheel betaalde bedrag aan Joukie retour.

Als u meerdere producten heeft besteld en u retourneert een deel van uw bestelling, kunnen wij u de eventueel betaalde verzendkosten niet crediteren.

Als u een product retourneert bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Vergeet het product niet goed in te pakken en gebruik het liefst de originele verpakking.
Vergeet uw verzendbewijs niet goed te bewaren.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.