\

Illustraties of fine-art op maat

samenwerken

Een betekenisvolle illustratie, fine-art of iets toch iets anders op maat? 

Ik denk graag met je mee.

Samenwerken? Neem contact op! Ik denk graag met je mee.

Hieronder zie je ter inspiratie een aantal eerder gemaakte illustraties en fine-art. Het overzicht is niet volledig. Wil je meer zien? Kijk dan ook naar mijn instagrampagina. 

Ontwerp voor de theorie van het handmodel van het brein van D. Siegel (psycho-educatie)

Ontwerp voor Sterrenkindje
Babyuitvaartproducten

Ontwerp voor Sterrenkindje
Babyuitvaartproducten

Close-up dierencollectie 

Close-up dierencollectie

Close-up dierencollectie

Illustratie voor een prentenboek

Een illustratie uit het emotie memorie

Een illustratie uit het emotie memorie

Zo ontzettend tof en mooi zijn de illustraties die Eva maakt. Ik was verliefd op de dieren met goud en hun betekenis en wilde aan mijn klanten platen cadeau geven en toen zei Eva, ik wil er ook wel een op maat maken. De illustratie is fantastisch geworden, bijzonder dat het zo klopt en de betekenis en het kaartje dat erbij zit zo raak. Ik ben er heel blij mee en kijk er ontzettend naar uit dit aan mijn klanten te geven. 😍

Esther

juni 2022

Ik heb Joukie benaderd voor het maken van ‘opgefriste’ kleurplaten in mijn uitvaartbedrijf. Het was een enorm fijn gesprek, waarin vragen gesteld werden, die ik van tevoren niet bedacht had en die – achteraf – heel veel richting bleken te geven aan het maken van de kleurplaten. Mede daardoor ontstond er in no time een nieuwe serie kleurplaten. 

Ik ken Eva al langer – ook van de samenwerking in het boek Flux en de Steen – en wordt iedere keer weer MEGA enthousiast als we kunnen samenwerken.

Richard

april 2022

Ontvang jouw gratis wallpaper.

* en krijg op de interesselijst als eerste toegang bij nieuwe collecties en blijf op de hoogte van aanbiedingen, behind the scenes en previews.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.