\

Laat je kinderen gezien worden
voor wie ze écht zijn.

Spelmaterialen voor verbinding, rust en veerkracht.

onze missie

Als ouder wil je het liefst je kind gelukkig en blij zien.

En toch komen we vaak bedrogen uit. Gewoonweg om het simpele feit dat onze kinderen ergens in het leven te maken krijgen met tegenslag, verdriet en pijn. Ik geloof er wel in dat we kinderen kunnen ondersteunen in hun veerkracht. En ik geloof ook dat het gebruik van spel één van de krachtigste manieren is om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Mijn doel is het aanbieden van praktische en toepasbare spelmaterialen om spelenderwijs je kind te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling.

aanbod

Ontdek onze collecties.

Veerkrachtverhalen

Spelmaterialen

Veerkrachtverhalen op maat

Spelenderwijs verbinden en ondersteunen 

Voor inspiratie en praktische tips om spelenderwijs te verbinden en te ondersteunen. Blijf op de hoogte.

Over Eva

“Als kind hield ik van tekenen, vissen, voetballen en sporten. Ik had een stenenverzameling, vond barbies niets aan, maar had daarentegen wel poppen. Ik had een favoriete pop. De pop was anders dan de gemiddelde pop, misschien precies de reden waarom ik er zo gek op was. Om je enigszins een idee te geven: de pop had flaporen, keek scheel en trok een gekke mond. De haren stonden alle kanten op. En ik was er gék op.

Ondertussen ben ik speltherapeut, heb ik bij grotere organisaties gewerkt en jaren een eigen praktijk gehad. Tijdens mijn zwangerschapsverlof, ik heb twee kinderen, heb ik mijn liefde voor tekenen en schilderen weer herontdekt. Nu combineer ik mijn liefde voor kinderen, spel(therapie) en schilderen met elkaar. Met als doel om praktische en speelse handvatten aan te reiken om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling.”

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.